Veckans lista

Veckans lista v.9/21

Detta inlägg innehåller reklamlänkar

Solen skiner idag och det är få moln på himlen. Kylan biter en däremot i kinderna så det är inte dags för trädgårdsarbete än, inte för min del i alla fall. Däremot så blir jag faktiskt alltid sugen på att vårstäda hemma så här på våren när solen är tillbaka. Kanske är det för att de smutsiga fönstren påminner mig? Tvätta tecken, kuddar, soffklädseln och gardiner, ja allt sånt som samlar damm. Rensa garderoben, börja hänga undan de tjockaste ytterplaggen och snegla i receptbanken efter recept med ägg och lax och annat som känns vårigt. Jag har faktiskt kommit en liten bit på vägen. Ett par nya sneakers har flyttat in i min garderob. Ett par beiga Adidas Ozweego minsann. Så himla fina att jag slog till direkt, nu ser det ut att bara finnas ett par enstaka kvar men jag gillade de andra färgerna också. Swedish Modern har jag också köpt, förbokade den på bokrean och den tog slut snabbare än en mjukglass i solen. Det står dock tillfälligt slut så kanske dyker den upp igen? En ny vårig ljusgul ljuslykta har fått flytta in, så fint med en ljust gul och finns också i en jättestor lykta. Ja och så nya Elle Decoration förstås. Ett riktigt pangnummer med både Beata Heuman och Johanna Bradford.

Åkte förbi en loppis idag på förmiddagen och såg dessa fina. Jag är väldigt förtjust i de röda porslinsserierna, jag tycker de känns lite snällare än de blå något vis. Det blev dock inget köp för det fanns bara två stycken och dessutom så är jag lite för praktisk av mig, de verkade vara tillverkade längre tillbaka och jag tror inte att de tål diskmaskin så värst bra. Någon annan får knipa dem istället. Det fanns också en del gröna som också var så fina men jag är lite trött på att köpa en eller två av allt. Nu är jag mer där att jag vill ha en redig service och hålla mig till den. Ett köp blev det dock, en bänk i trä att sitta på.

Någon hade lämnat in en hel hög med böcker och tidningar om det brittiska kungahuset. Nu är jag ganska ointresserad av just kungahus men uppskattar alltid att se bilder på Diana, speciellt i hennes så fina brudklänning. Den är som grädde och frosting på samma tårta, så himla mycket men så vacker.

Ikea har hintat lite om sina vårnyheter och även om jag gått över till det lite lugnare mönstermässigt här hemma så föll jag pladask för de här påslakanen. Är det någon mer än jag som slits mellan alla möjliga tidsepoker just nu?

7 Comments

 • Jennifer
  7 mars, 2021 at 11:11

  Visa oss bänken😍

  Reply
 • Hanna
  7 mars, 2021 at 15:35

  Vad kul att du skriver igen! Vårstädning och påsk får fem tulpaner av fem möjliga av mig. Ha en fin vecka!

  Reply
  • elisabethterese.se
   8 mars, 2021 at 18:44

   Tack vad kul att höra att du har tålamod att vänta på mina inlägg =) Bättre sent än aldrig var det va?

   Reply
 • Sara
  10 mars, 2021 at 18:40

  Gillar din blogg väldigt mycket och uppskattar verkligen dina loppisinlägg om vad du köpt och inte köpt ❤️

  Reply
 • Susanna
  16 mars, 2021 at 10:55

  Hej! Gillar din blogg jättemycket men har gått in mer sällan på sistone eftersom du inte uppdaterar så ofta. Tycker om när man får se bilder från ditt hem och bilder från loppisrundor/fynd.

  Reply
  • elisabethterese.se
   17 mars, 2021 at 18:51

   Hej!!! Jag jobbar på att rädda livet på min dator just nu men ska försöka bättra mig

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: