Veckans lista

Veckans lista 32/21

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

Kollade egentligen efter en kalender men snubblade över en otroligt fin gästbok med broderade blommor. Har man någonsin sett någon finare? Och att samla på minnen från alla besök, en sån här skulle man haft innan Covid kommer och hindrade alla sammankomster. Från Rifle Paper.

Jag föredrar egentligen små väskor. Där man får plats med mobil, korthållare, nycklar, en penna, en minikalender och typ huvudvärkstabletter. Det är inte så ofta jag behöver ha mer saker med mig men ibland kan det vara skönt att kunna ha med sig en varmare tröja, lite smink eller ja, vad som helst. Lite dålig info på sidan ( gör om gör rätt, man vill se hur den ser ut inuti och vad den har för detaljer, inte sen den från olika vinklar) om det finns innerfack i väskan, vilket är ett måste för mig. Men jag gillar den flätade looken och att den kan vara lite slouchy. Från & Other Stories

En mjuk BH vill man ju ha om man är ledig. Eller ja helst ingen alls. Men denna var fin. Superfina trosor finns det till också.

Lyssnar mycket på denna. Mysig och mjuk är den och passar lika bra till frukost som till middag.

Om jag hade behov av fler tallrikar så hade jag slagit till bums. Men nu har jag verkligen motsatt problem. Synd, för de är så fina “Fågel blå” från Rörstrand.

Libeco gör både sängkläder och textilier till köket i så fint linne från Belgien. Testade att klämma lite på kuddarna när jag var inne på Artilleriet och jisses så fint material. Det här ett örngott men passar lika bra i en soffa tycker jag. Så fin gråbeige och ränder liksom, vem gillar inte det? Det fanns fler fina.

Ett nytt doftljus till hösten kanske. Har hört mycket gott om Coriander från L:A Bruket så den ska jag spana in.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: