Blommor och trädgård

I går tog jag en liten paus i pluggandet och tog bilen till Sofiero trädgårdshandel. De har haft säsongspremiär i veckan och butiken var fylld med vackra snittblommor men också fröer, keramik, krukväxter och redskap.
Tulpaner i fina nyanser, tänk vad fint med något ljusblått.
Utanför butiken stod olika narcisser, penséer och en köksträdgård full av timjan, rosmarin och olika sorters mynta.

Godmorgon Lördag! Vaknar upp flera gånger under morgonen och somnar igen när jag lägger ner huvudet på kudden. Jag är så otroligt trött när jag vaknar att det känns som att klockan är in på småtimmarna men egentligen så är det dags att gå upp. Jag gick inte och la mig senare än vanligt men vad är då skillnaden? Jo pollensäsongen är igång. Hasseln är helt galen i år och det finns många i min närhet. Kombinationen plugga, jobba och pollenallergi är inte den ultimata. Jag har trots flera läkarbesök inte lyckats hitta någon superbra medicin mot pollen heller. Supertrist för er att lyssna på, förlåt.

Så vad händer i helgen? Här ska det vårstädas och så åker jag nog och lämnar in en hel del saker på loppis. Signes rum blir stökigt alldeles för snabbt och hon har så mycket saker det blir liksom omöjligt att hålla reda på. Vad ska ni göra? Gå på loppis? Vårstäda? Grilla för första gången?

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: