Blommor och trädgård

Danska magasin, inplockat från trädgården och ett loppisfynd.

Det mörka halvåret närmar sig och jag tycker att det är skönt på kvällarna men på morgonen vill jag att det ska vara ljust. Det blir också ganska uppenbart att för att få fina bilder så måste man tänka på när man fotar på dygnet annars blir det korniga bilder och skuggor som kastas i bild. Men kanske får man försöka jobba med det och använda det som något bra så slipper man bli galen. Som trädgårdar som vi kallar lummiga när växterna tagit över lite, mina bilder är helt lummiga från och med nu och ett tag framåt. Skulle en snabb vända till apoteket idag och skulle egentligen spana in House&Garden men som inte fanns och blicken landade istället på Elle decoration DK och danska Elle som såldes ihop för 79:-. 
 
Plockade in en bukett från min sommaräng som jag sådde på friland alldeles för sent i Juli. Mycket är knoppigt och vi får se om det hinner bli något av det. Jag köpte en sån ängsblandning men tycker inte att jag känner igen något av det som tittar upp ur jorden. Blandande dem med lite vitpytta, brudslöja och rudbeckia.
 
Fint omslag på danska Elle med modellen Nadja Blender. Så fin klänning och fint med toppen under. 
 
På loppis en dag förra veckan så hittade jag den här lilla morteln i gjutjärn som jag tror är en Skeppshult. Stöten till själva morteln saknas och det var då jag kom på att den är ju hur fin som helst som en lite bordsvas istället. Tycker formen på den är så fin. Under den en ärvd spetsduk. 
 

1 Comment

  • Amanda
    9 september, 2020 at 13:56

    Gick och köpte dessa idag!
    Ser fram emot en kopp te i soffan med dem ikväll <3

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: