Antik och auktion

Veckans lista 19/20

 
Other Stories har öppnat sin sommarshop och som i vanlig ordning så har de väldigt mycket fint att välja på. Om jag bara fick köpa kläder på ett enda ställe så hade jag nog valt att handla där. Inspirerande bilder och stort plus till att de har börjat använda lite äldre modeller också. Alla åldrar är fina! Så det så! Älskar utbudet på klänningarna
 
 
Dags att fynda solstolar, trädgårdsmöbler, stora krukor och annat fint på auktion och loppis. Dessa randiga skönheter finns hos auktionsverket Engelholm.
 
 
Vi fortsätter på sommartemat va? Det är ju faktiskt maj!! Snart mitten på maj! Vad tusan hände? Vad snabbt tiden går. Jag hinner inte riktigt med. Snubblade över den här söta lilla väskan i form av en snäcka. En sån när jag går till glasskiosken tack. 
 
 
 Normala människor. Så känslosam serie. Ledsamt, hoppfullt. Ni måste se den! Finns på SVT Play.
 
 
Pelargoner hemma hos Johanna som ger dem ett rejält bad. Kul att se pelargoner överallt. Helt klart finaste växten man kan ha inomhus. Det finns så många olika varianter. Bladen är viktigare än själva blommorna på den tycker jag. Så fint tillsammans med marmorn.
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: