Fångat på instagram

Min instagram senaste tiden.

 
Min senaste loppisskörd. 
 
 
Nybakat bröd som bästa Julia har lärt mig
 
 
Narcisserna som jag köpte i oktober och som jag planterade i mars, ja de blommar! Den ljusgula alltså! Så himla fin. Älskar den. 
 
 
Ett annat loppisfynd. Älskar den här duken. Och favoritfärger!
 
 
Sovrum i sol. 
 
Man föredrar olika sociala medier såklart, men har ni instagram och vill följa så heter jag @elisabethterese.se även där. Lite lättare att kommunicera med varandra och det är bland det roligaste med instagram. Att man så enkelt kan nå varandra. Skapa vänner man kan skratta med även om man bor långt bort. Kanske till och med ses om man är lite modig. Men föredrar ni att hänga här så fyll gärna i hjärtat under inläggen så vet jag att ni gillar och ja, jag ska inte överdriva, men det är så pepp när ni är många! 

4 Comments

 • Jasmine
  10 maj, 2020 at 14:30

  Så inspirerande bilder! Tack för att du delar med dig.
  Kram

  Reply
 • Lena
  14 maj, 2020 at 15:00

  Jag blir så himla inspirerad av de fina fina gardinerna i kombination med den gröna stolen och trätonen. Kommer du ihåg vart du hittat dem, eller var det kan finnas liknande gardiner?

  Reply
  • Terese
   14 maj, 2020 at 22:06

   Tack! Jag köpte dem på HM för nästan inga pengar alls, älskar dem trots att de är helt knasigt sydda. De är liksom sydda för tight så själva tyget drar ihop sig. Så störigt men jag gillar ränderna och att ljuset letar sig in genom det. Har inte sett några liknande men om jag gör så slänger jag upp det i bloggen såklart! Ha en fin kväll Lena!

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: