Fångat på instagram

Sparade screenshots från instagram

 
Lyckliga jag har fått en ny blombutik där jag bor! Och inte vilken som helst utan L’atelier Floral som har känslan för de där lite mer bohemiska och vilda buketterna. I sortimentet finns otroligt vackra snittblommor att välja på. Älskar det! Jag som är så kräsen. Lika ofta som jag besöker en blombutik lika ofta går jag ut utan någonting. Jag vill inte ha perfekt bundna buketter, jag nöjer mig mer med en bukett med en och samma blomma. Jag gillar buketter där det är lite spretigare med olika höjder och lite oväntade blomsorter eller kombinationer. Vet inte varför jag är så kräsen egentligen. Men nu så behöver jag inte bekymra mig mer för jag har hittat en blombutik i närheten som gillar det kreativa och som verkar var lika kräsen som jag. Så bor ni i Helsingborgsområdet, gör ett besök! #Shoplocal
 
 
Älskade dessa små blommiga och handgjorda keramikmuggarna som ryska Sveta Kilyakova gjort. Kanske skulle man kunna lyckas med något liknande? Skulle gärna ha en modell större som blomkruka. Eller bara som den på bilden med pennor i på skrivbordet?
 
 
 
Det råder ingen brist på köksleverantörer just nu, dock finns det de som jag är mer nyfiken på än andra och @kulladal20tal är ett av dem. De har höj och sänkbara hyllor i trä i sina skåp, vackra lister och en så otroligt vacker känsla av platsbyggt. Älskar att de går hela vägen upp till tak. Älskar också att de har en anställt Johanna Gartmyr, även känd under namnet @aprillaprilljohanna och med bloggen AprillAprill.
 
Har ni sett ett så vackert bröd någongång? En definitiv snackis på middagsbjudningen. Helt underbara och många fler finns att inspireras av hos @lindasofiaring.
 
 
 
Finns få saker i ett hem som är så vackra som en handgjord tapet. Den här tyckte jag himla mycket om. @handprintedwallpaper från Långholmen i Stockholm. Tapeten på bilden ett nytryck till “Lillerommet” och till Drottning Sonjas barndomshem som håller på att restaureras. Finns en dokumentär på SVT Play om vill se ett spännande restaureringsarbete. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: