Butiker

GP & J Baker <3 Svenskt Tenn

 
 
 
Svenskt Tenn började redan på 1930-talet att samarbeta med brittiska GP & J Baker och nu släpps en så fin kollektion med mönstret Japanese Magnolia. Det gröna är min favorit och jag hade absolut inte tackat nej till en sån där vacker sittkudde till mormors gamla rottingfåtölj. Mönstret är otroligt fint men jag måste för egen del låta det smälta in lite för att se om det är jag eller inte. Jag tycker att det är otroligt fint att mixa med andra mönster och den gröna sittkudden tillsammans med den brunmönstrade zebrakudden är nog min favoritkombo. Den blå vasen, Fucus av Eric Ericson som är ny i sortimentet är tillverkad på Skrufs glasbruk med mönster i blåstång. Den blev direkt en favorit som jag är säker på att jag vill ha. Eller ja hmmm, drömma om. Superhärligt att den är tillverkad med minsta lilla miljöpåverkan! 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: