Loppis och återbruk

Tre fina loppisfynd som jag inte köpte

 
Både stolen och tavlan! Frågar mig själv hur jag kunde låta bli?
 
 
Fina tallrikar och många! Det är helt klart ett plus! Tyckte de var lite dyra så det blev inget köp. 75 kronor stycket är så klart mycket billigare än nytt och det är ju Gustavsberg, serien heter Dart. Stengods som tål mikro, ugn och diskmaskin är så praktiskt som vardagsporslin. 
 
 
Ett vackert skåp med randigt rödvitt tyg. Väldigt fint och ger stor mysfaktor i ett rum! 

4 Comments

 • Hanna
  30 januari, 2020 at 15:54

  Men alltså åh! Skåpet, stolen och tavlan!! Så fina! Var finns denna ljuvliga loppis? 🙂

  Reply
  • Terese
   30 januari, 2020 at 22:30

   Bilderna är tagna på lite olika ställen men loppisarna ligger i Ängelholm =)

   Reply
 • Caroline
  30 januari, 2020 at 16:06

  Åh, älskar dina inlägg! Du borde vara heltidsbloggare, skulle lätt läsa dina inlägg varje dag. Precis min smak:-). Så fina saker du hittade. Ljuvliga tallrikar och skåpet är underbart! Ja stolen och bilden också. Ha en fortsat fin dag, Kram Caroline

  Reply
  • Terese
   30 januari, 2020 at 22:30

   Men å tack snälla! Så kul att höra att du gillar mina inlägg. Jag är inne i ett skönt flow just nu. Kanske för att jag har vabbat i en vecka och har haft mycket mer tid än möjligt. Kram Terese

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: