Bloggtips

Veckans lista v6/20

 
Detta inlägg innehåller reklam. 
 
 
Ordning är äntligen återställd. Andreas har varit på löparläger och sprungit 17 mil på 6 dagar. Och jag har tagit rodret här hemma. Passade faktiskt på att ta ut två semester dagar för att ta det lite lugnt. Jag passade på att gå till min frisör och klippte säkert av 15 cm, ångrar mig lite nu, borde ha tagit ännu mer. Det får kanske bli nästa gång. Jag har inte hunnit med hälften av allt som jag hade tänkt göra men det är ok, jag har överlevt en vecka själv utan att magkatarren har kickat igång.
 
Nåja, till veckans lista. Cupboard & Goods har väl knappast undgått någon denna vecka? Ett otroligt fint showroom som jag hade äran att få en inbjudan till men hade svårt att klara av det just den här veckan. Men bilderna säger mer än 1000 ord och jag är så inspirationspeppad för just köket är något jag har funderat på länge. Vi har alldeles för dåligt med yta, luckan vid diskmaskinen har inte alls tyckt om ångan som väller ur diskmaskinen, väggarna behöver målas om, öppna hyllplan är fint men inte så praktiskt då vi har hyllor ganska högt upp och det som står högst upp används alldeles för sällan för att inte samla damm och förvaringen till redskap är alldeles för begränsad. Cupboard & Goods imponerar med otroligt fin färgskala, en genuin känsla och vackra materialval. Så fint att blanda färger och att inte allt känns så fast. 
 
Inne på Pinterest snubblade jag över My vintage french house som hade så vackra oyster plates ( finns en hel del fina på etsy också), egentligen inget som man måste ha såklart för att kunna njuta av ostron men himla fint att duka med. Föll också för den mjölkvita antika lampan från Frankrike som är 20-30 tal. Älskar den vackra glaskanten. 
 
@emmapriwin förevigade buketten hos Cupboard & Goods och den är helt magisk. Älskar mixen av det röda och det gula. En känsla av vår och hopp om ljus och värme. Här hemma har knappt snödropparna tittat fram, de brukar vara tidigare än så här. Kan det vara bristen på sol kanske?
 
 
Under fliken kommer snart hittade jag den fina klänning som jag föll för direkt. Älskar den hallonrosa grundtonen och längtan efter varma vindar och sol växer sig ännu starkare. Förlåtande och lättburen model som är så användbar. Till alla möjliga sorters skor. Över jeans. Eller knäpp upp den hela vägen och använd den som en kimono. Ett par jeans och ett linne under. 
 
 
Sandra med bloggen Vardagskonst är en av de jag följer flitigast, jag gillar henne livsfunderingar, henne förmåga att dela med sig av den inte alltis så spikraka delen i livet men också hennes loppisfynd. Som det här fatet. Otroligt vackert!
 
 
Påsken är snart på intåg. Jag gillar nog påsken mer än julen faktiskt. Den är så mycket kravlösare och lättare. Inga långa förberedelser och bara mer av vad lusten faller på. Therese som bloggar på Lovely Life med sin blogg “Plåthuset” gjorde ett så fint inlägg förra påsken om att färga ägg. Jag blir väldigt sugen på att testa mig fram. Therese har användt rödlöksskal, avocadokärnor, gurkmeja och kaffe. Det går ju så bra att ta vad man har hemma. Det är också fint att använda sig av att fästa olika växter, spetsar och band på för olika mönster. 
 
 
I förra veckan bokade vi boende i Paris. Nästan en hel vecka i Montmartre. Svindlande tanke. 
 

3 Comments

 • SonjaS
  10 februari, 2020 at 05:28

  Fin klänning! Kan tyvärr inte hitta den under länken, varken under kommer snart eller under normala sortimentet. Är det rätt länk eller redan slut tro?

  Reply
 • Sandra
  10 februari, 2020 at 08:29

  Fina! Snart (ska bara pallra mig till posten) ska jag hämta ut ett annat fynd, som någon så snällt fyndat åt mig <3

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: