Antik och auktion

Saker jag är extra förtjust i just nu

Detta inlägg innehåller reklam
 
 
 
Denna ljuvliga morgonrock i satin vill jag gärna packa med mig till Paris i sommar. 
 
 
Jag har letat ganska länge efter såna här solfjädrar, helst hade jag velat ha ett par loppisfyndade för en tia styck men eftersom jag aldrig hittar några så slog jag till när jag såg att Poppy Darling hade inne i sitt sortiment. 
 
 
Det är tur för plånboken att vi inte har mer plats här hemma. För jag älskar dessa!! Ett par “Karin” av Bruno Mathsson, sent 1900-tal. 
 
 
Den här kjolen! Den är så otroligt fin. En disket söm i sidan som försvinner in i plisseringen, den gräddvita färgen och så den otroligt sköna tyngden i kjolen gör denna till ett kap. Så fin till stickad tröja som går ton i ton med kjolen, en jeansskjorta till, en t-shirt, en paljettopp, en mönstrad blus. Möjligheterna är oändliga. Jag vågar faktiskt till och med påstå att det är den finaste plisserad kjolen jag sett. 

1 Comment

  • Anonym
    18 februari, 2020 at 08:08

    Stolarna!! Wow så fint med ljusgrönrandigt tyg:-)

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: