Mode

1996 och Notturno

 
 
I julklapp av min fina man, fick jag en så fin gåvobox från Byredo som innehöll den limiterade parfymen 1996. Parfymen har en topnot av svartpeppar och juniperus, en hjärtnot på orris, läder och viol och en basnot med patcholi, vanilj och svart bärnsten. Flera av noterna är några av mina absoluta favoriter. Älskar när det finns med läder och lite tungt och sött. Byredos parfym Bal dÁfrique är en annan favorit. Den innehåller bland annat neroli, citrusdofter är också en storfavorit hos mig. Väldigt dyra parfymer men jag ÄLSKAR var och en av dropparna som hamnar på min hud. De är verkligen speciella och jag måste verkligen älska en doft annars kan jag inte ha den på mig. Köpte en sminkväska till mig själv i julklapp. Något som jag inte alls tänkt på, det är att de gula som jag trodde var citroner först, faktiskt är pepparkorn. Notturno heter mönstret. Ser ni den röda tråden här? Den följer med lite överallt i huset är allra finast här <3

2 Comments

  • E
    3 februari, 2020 at 09:53

    Så fint! Måste fråga; var kommer den vackra kammen från?

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: