Färg och tapet

Veckans lista 33/20

 
Detta inlägg innehåller reklamlänkar
 
Ja men visst är det väl på tiden att dra igång veckans lista igen!? Minns inte när det var sist faktiskt men tänkte försöka få lite ordning på den här bloggen igen. Vad tror ni om det? Det har varit mycket loppis på mitt instagram i sommar, det är nog faktiskt det jag lagt mest tid på förutom att vara hemma. Jag får nog nästan göra ett inlägg med vad jag har fyndat. Men nu till lite favoriter just nu! I kronprinsessan Margaretas rum på Sofiero finns en så otroligt vacker tapet som jag inte kan glömma riktigt. Den vill jag ha här hemma, men det kan nog bli lite svårt att hitta den kanske. Någon som känner igen den? 
 
Fortfarande sommarvärme. Och jag planerar inte att hänga in klänningarna i garderoben på ett bra tag. Långklänningar med kort ärm passar perfekt ett tag till. Föll pladask för den här rutiga klänningen från & Other Stories. 
 
Sen, när det börjar bli lite kyligare så kan jag tänka mig en sån här jacka. Längesen jag såg en så fin kortare jacka faktiskt. Älskar Sunes jul känslan i den och tänk så cool att slänga på sig över en klänning! Också från & Other Stories
 
Signe har fått nya mjukiskläder från Gina Mini att hänga hemma i. Ljuslila och det är verkligen hennes favoriter just nu. Snart är hon för stor för 128 byxorna så vi får passa på. Väldigt vad de växer över sommaren. Missa inte den snygga rutiga jackan förresten om ni har en liten krabat där hemma. 
 
Är så sugen på det här tyget då jag har en plan på en sak jag vill sy. Måste mäta hur mycket tyg jag skulle behöva. Ska leta runt lite, vill ju hitta ett tyg som är minst lika fint med som passar plånboken bättre. På bild, Vegetable tree från Svenskt Tenn. Måste leta upp fina tyger att sy med. Loppis finns såklart men det kan ta tid. 
 
Nej nu är det dags för sängen, är så varmt inne. Har suttit med dator i knä och är nybadad så min nya pyjamas får förbli loungewear istället. Ja det blev den stora mörkgrå skjortan och byxorna som jag skrev om innan. Så luftigt och skönt att strosa runt med. Känner mig nästan lite konstnärlig och fri. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: