Antik och auktion

Veckans lista 15/20

 
Detta inlägg innehåller reklamlänkar 
 
 
Klockan är framdragen sen en tid tillbaka. Dags att ta fram utemöblerna alltså. Än så länge har vi inte tagit fram dem och jag faktiskt på just nu att vi inte har några stolar till framsidan då rottingen var så dålig på dem att man i stort sett skönk igenom hela stolen där i slutet på sommaren. Jag tycker att utemöbler är ganska jobbigt faktiskt. Det är oftast så jädrans dyrt oavsett om det är nytt eller på auktion. Och så ska de vara sköna och helst hyfsat lätta att underhålla. Och så vill jag gärna att de ska passa till husets stil. Jag får väl helt enkelt hålla ögonen öppna på loppis. En sak som är säker är att rottingen hör hemma i uterummet om man vill ha den en längre tid. Den här pärlan från Bukowskis skulle såklart även passa fint i sovrummet. Tillverkad hos korgmakare Larsson som Svenskt Tenn använder sig av. 
 
 
Jag ska erkänna en sak. Jag tycker inte om att köpa skor. Eller ja, jag är sjukt jäkla petig och hittar sällan några som jag vill ha. Många är tråkiga, obekväma, för höga klackar, för klumpiga… Ja alla möjliga anledningar som gör att jag aldrig kommer till skott. Men dessa gillade jag verkligen! Så himla snygga till kjol och klänning. Från & Other Stories.
 
 
Ännu blåser kalla vindar ute men den här jackan från Filippa K skulle ju vara så snygg till de där skorna och passa både med jeans eller kjol faktiskt. Jackor kan ju vara lite knepigt att kombinera med klänningar/kjolar. Älskar att denna jacka är tillverkade i italiensk valkad ull. Något som skulle kunna bli en klassiker i garderoben. 
 
 
Så fint att se Johanna med henne busiga barn i den underbara soffan från Svenskt Tenn. Det är så fint med alla bloggar och läsa om något annat än virus emellanåt. För oroa oss gör vi såklart ändå. För oss själva och alla andra. Om liv och död, människors hälsa nu och sen, ekonomi, jobb och allt som följer med detta. Fotat har såklart bästa Alice J gjort. 
 
 
Längtan till Paris är så stor!  Som vi hade sett fram emot att ta nybakade croissanter och bara ströva omkring. Men Paris står förhoppningsvis kvar nästa sommar. Vi har inte avbokat ännu men är ganska så säkra på att det kommer att bli så. Men än så länge lever hoppet på att vi kan åka. Annars så blir det en semester i Sverige. Är säker på att det kan bli underbart det med. Vi har ju så mycket här i Sverige och det alla företag kommer att behöva är ju egentligen att vi spenderar alla våra pengar hos dem. Hoppas hoppas att det där otäcka viruset försvinner snart. 
 
Hoppas att ni får en fin kväll! Här ska njutas av trädgårdstider på SVT. 

1 Comment

  • Designtips
    11 april, 2020 at 13:28

    Pärlan från Bukowskis var verkligen fin!

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: