Inspiration - Hemma hos

Hemma hos Sofia Ring

 
Visst kommer ni väl ihåg Linda Ring som jag tipsade om i mitt instagraminlägg nyligen? Ni vet hon med de vackra bröden som är ansikten? I alla fall så har Midnatt ( ni vet de som gör påslakan i underbar färgskala? ) gjort en intervju som de kallar för “In bed with” och denna gång är det alltså Lindas tur. Jag föll ju som en fura redan då jag såg ansiktsbröden men också när jag såg de vackra färgerna i hennes hem och den varma och välkomnande känsla. Och ni som känner mig förstår också att jag ganska snabbt föll på många vackra gamla ting. Vi tar en närmare titt! 
 
 
Precis så här vill jag att ett hem ska vara. Brokigt och utan en exakt stil. Levande med olika mönster och material som inte hör ihop men som skapar något speciellt tillsammans. Något som får mina egna idéer att kicka igång. Inte att springa iväg och köpa samma utan något som får mig att bli sugen på nya känslor. Lite mer ” å jag vill också ha en lite mer avslappnad känsla hemma” och så kanske det räcker med att jag också bara tar några böcker och lägger dem i en hög och att det räcker fint så. Är det något jag är så trött på så är det allt detta med att det ska köpas en massa saker för pengar man inte har eller som man kan lägga på något vettigare. Draperiet ( älskar draperier!!) och stolen ihop, wow! Hela bilden är wow! 
 
 
Jag älskar att kolla på andras magiska fynd. Speciellt så här där de bildar en vacker grupp. Konstnärligt, avslappnat och vackert. 
 
 
Och säg hej till de helt fantastiska dörrarna med de vita textilierna. Älskar den kombinationen med trä och det vita draperade tyget. 
 
 
 
 
 
 
Och bruna påslakan. Så fint!
 
Foto: Mikael Lundblad

3 Comments

 • Johanna Bradford
  15 april, 2020 at 09:01

  Underbart hem och väldigt "du"! Kram J

  Reply
  • Terese
   15 april, 2020 at 21:47

   Ja jag känner mig rätt bekväm där faktiskt!

   Reply
 • Annika
  13 augusti, 2020 at 14:38

  Där skulle jag nog också trivas! Älskar draperierna, får försöka hitta något liknande.

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: