Loppis och återbruk

Häng med på lördagens loppistur!

 
Det fanns en del på loppisen i lördags minsann. Många fina saker plockades och lades ner i korgen. Vissa saker var självklara. Vissa lite mer tveksamma. Men det mesta som ger mig en känsla åker ner i korgen. Ja det som ger mig bra känslor då såklart. 
 
 
Vackra stora bolster fanns det eller heter det bolster madrasser kanske? Stora och väldigt fina men luktade lite för mycket gammal vind och svårt att vädra bort tänker jag. 
 
 
Den här tekannan som såg ut som en katt var ju så himla söt. Men ja man kan ju inte köpa allt och försöker verkligen att låta bli att köpa såna här konstiga saker även om jag blir lite halvt kär i dem. 
 
 
Ett romantiskt paraplyställ! Så fint men kände inte att det passade in hemma hos oss riktigt. Eller är det något annat kanske? 
 
 
Efter den första rundan  ( ja jag har en första och en andra med en paus mitt i) så köpte jag en fika och satte mig ner i cafédelen. Ett perfekt ställe att se vad som finns i korgen. Vad ska med hem och vad ska tillbaka till hyllorna?
 
 
Ett ostronfat, vinglas, en duk, en karaff, en vas….
 
 
En tallrik som ser ut som en fisk. Ska den med hem? Ganska fin. Kanske till lax?
 
 
Ok. När jag kom hem så radade jag upp det som fick följa med hem. Ok, den nordiska floran är från gången innan men jag tror inte att jag visat upp den. Inte för att den är så mycket att se men den var fin och bra att ha. 
 
 
Älskar de här glasen. Synd att det bara finns tre. Men kanske står det ett till där någon gång. 
 
 
Påskduk som jag inte hunnit använda men det får bli till nästa påsk. Och fisktallriken fick följa med hem såklart. Hur ofta äter man inte lax egentligen? Ljusen är också sen lite tidigare. Men från loppis så de är godkända att få vara med. 
 
 
Och ett ostronfat stämplat i France fick följa med hem. Egentligen gillar jag att lägga upp ostronen på ett fat fullt med is. Men ska de inte stå så länge så är det ju egentligen ganska onödigt med is, i alla fall om man har ett ostronfat. 
 
 
Och lampskärmen såklart. Älskar den. Nu måste jag bara hitta en bra fot till den. 
 
 
Och tavlan. Målad på femtiotalet. Min absoluta favorit! Fin ram, fint motiv!

4 Comments

 • Caroline
  14 april, 2020 at 07:19

  Så fina saker du hittade!
  Åh, längtar till jag kan gå i mina loppefavoritbutiker här i Kph.
  Om en månad kanske…
  Kram C

  Reply
 • Gabrielle Davidsson
  14 april, 2020 at 08:40

  Älskar loppisar! Bland det roligaste som finns. Sen känns det ju bra att återbruka också! Ha det fint!

  Reply
 • Annika
  14 april, 2020 at 20:36

  Så många fina saker du hittat! Gillade speciellt fiskfatet.

  Reply
  • Terese
   15 april, 2020 at 21:47

   Ja visst är det fint!

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: