Blommor och trädgård

Blommor från trädgården och nystädad hylla

 
Plockade ihop en liten bukett med olika sorters narcisser från trädgården. Så härligt att kunna göra en bukett som doftar vår och ta med in i huset. Så fint att blanda dem både ute i trädgården och i vasen.
 
 
Fler än så här behövs inte för att få en maffig bukett. Jag ska verkligen se till att plantera ännu fler lökar i höst för att kunna njuta ännu mer nästa vår. Kanske några nya sorter också. Så härligt när man har så pass mycket att det går att plocka mycket men att det ändå finns kvar att njuta av ute. 
 
 
Ni som följer mig på instagram vet att jag rensade hyllorna i sovrummet idag. 
 
 
Den nyplockade buketten hamnade här, på mitt lilla altare med parfym, hårklämmor och vackra stenar. 
 
 
Tada. Inte helt klart än. Men ja så här blev det till slut. Skönhet längst ner till höger med den nyplockade buketten. På samma hylla samlade jag inredningsböcker tillsammans med böcker om mode. På andra hyllan hamnade skönlitteratur till vänster och till höger om fiskargubben fick det bli byggnadsvård och flora som trädgård och växter. Högst upp står mina solfjädrar som jag egentligen skulle ha i fönstret men som blev lite fjuttiga där eftersom våra fönster är så stora. Där står också två lådor och påsar som rymmer en massa krafs som man inte vill ha framme. Gillar att jobba lite så här i sektioner och bryta av med lite saker som kanske inte normalt står i en bokhylla. Som en korg eller en lite skönhetsavdelning. 

2 Comments

  • Anonym
    27 april, 2020 at 08:04

    wow så fint det blev!

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: