Veckans lista

Veckans lista 37/19

 
Detta inlägg innehåller reklamlänkar
 
 
 
Fin stickad tröja i bland annat mjuk alpaca. Gillar 40-tals känslan i den. Snyggt med en brunrutig pennkjol tänker jag. Eller jag snygg med det mesta. Det går med ett par mom jeans med. Finns hos & Other Stories. 
 
 
Några favoriter från senaste tidens instagram. @johannabradfords så otroligt fina matplats tillsammans med ett stort riktigt drömmigt skåp. Och lampan. Och bordet. Ja ni ser ju! Och så har jag haft en liten besatthet av att jag vill ha solfjädrar i sovrumsfönstret. Men jag har inte hittat några. Förrän nu inne hos @vintish_market men då var de sålda. Håller tummarna att jag ska springa på ett par på loppis. Hojta till om ni har några ni vill bli av med! Kudde från @hellethygesen som också är ett så inspirerande konto. Gillar ni The Apartment så gillar ni Helle. Och så den där smarriga hemmagjorda citron och vallmokakan toppad med blommor av @hannemalmsten, så otroligt fin. 
 
 
Bruno Mathssons fåtölj Karin såldes nyligen på Bukowskis. Den blev ganska dyr och det var väl bra tänker jag, då behlver jag inte tänka att den kunde ha vart min. Att jag missade chansen liksom. Ännu finare hade den varit om den hade varit i manchester. 
 
 
Tapeten Katarina från Sandberg är så fin tycker jag. Klassisk och snäll. Parasoll från 1800-talet hos @vintish_market så himla vackert. Tänk att det har hållt sig fint så länge. Liljeholmens ljus har en ny färg på sina stearinljus, tegel heter den. De har också den nya färgen honung som är så fin! Åhlens har fina ljus från La Rochere. Älskar dricksglas med frank känsla. 

1 Comment

  • Nike
    13 september, 2019 at 09:45

    Jag har en hög med sådana solfjädrar liggandes. Tycker också att de är så trevliga! Tycker att man springer på dem då och då på loppis..? Jag har köpt mina för mellan 2-10 kronor styck.

    ps. tack för en underbar blogg <3

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: