Veckans lista

Veckans lista 35/19

 
Det här inlägget innehåller reklamlänkar
 
 
The Jane. Så heter de här så snygga läderbootsen från Blankens. Snygga till klänning och till jeans. Gillar att de ser ut som att det är fyndade i mammas garderob. Som ett par gamla favoriter. 
 
 
Älskar det här fotot som Julia har tagit in sin hall. Eller säger man glasverandan kanske? Ett fint fång Dahlior tillsammans med så trivsam utsikt över trädgård som jag vet att Julia och hennes man slitit hårt med. Skulpturen, det lilla bordet och en liten skymt av den vackra fårskinnsfåtöljen. Julia har en fin mix av klassika val, lantligt och konstnärligt. Det syns så tydligt att varenda pryl är älskad och noga utvald. 
 
 
Klänningsäsongen är absolut inte över ännu men det börjar färre dagar då de håller sig torra längst ner. Jag får byta till ett par skor som gör att jag bli lite längre så de håller sig torra. Jag promenerar nämligen fortfarande runt i mina Birkenstocks ( ja ja så 2016 I Know, men jag skiter faktiskt i det) som börjar bli riktigt slitna. Nåväl, denna gröna klänning från & Other Stories var i alla fall himla fin!
 
 
Har lite svårt att sluta tänka på den här otroligt vackra vikväggen som står hos The Apartment pop up shop på Bredgade i Köpenhamn. Löjligt dyr är den, men att inspireras är gratis! Och jag drömmer om att jag ska springa på något liknande på loppis. 
 
 
Weronica har sån jäkla bra koll på så mycket. Som en lyxig inspirationsbank där det går att finna så mycket härlig inspiration som känns tidlös. Hon bjussar alltid på tips om sevärda filmer och serier, böcker som är läsvärda, hon fotar de vackraste stilleben.. Tack vare henne har jag lagt på minnet att det snart är dags att gå och se Downton Abbey på bio. Tack för det Weronica! Ni som missat hennes blogg, in och läs, ni kommer att älska den! Lyckad artikel av Harpers Bazaar dessutom, kolla in den också!
 
 
Elsa som har varit i Göteborg tillsammans med sin mamma och tagit en tur förbi Floramor och Krukatös ( så himla gulligt namn) och jag känner att det var så länge sen jag var till Göteborg. Snart dags igen tycker jag. Vill spana in Artilleriet lite men allra mest är jag sugen på att spana in lite loppis och antikt som jag sett lite här och där. Tipsa gärna!

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: