Inspiration Sovrum

Ett drömmigt sovrum

 
Detta inlägg innehåller reklam
 
 
Ellen Dixdotters matta (snart på marknaden) är ju så mysig. Fint med de olika nivåerna och former som skapar liv. En tidlös matta som är lika vacker på vägg som på golv. Finns snart hos Cappelen Dimyr.
 
 
Jag gillar de små skrivborden som passar in lite varsom. Två lådor och en mindre yta som kan stå i ett litet hörn utan att ta för sig allt för mycket. Det är ju inte alltid man behöver så mycket plats. Tapeten Daisy från William Morris är mjuk och snäll och livar upp i rummet utan att ta över, fint förevigat av Volang-Linda. Jag drömmer om garderober med gamla klassiska dörrar. Gärna grönmålade. Påslakan och örngott i varmaste nyansen Rubra från Midnatt.
 
 
En mysig rumsdoft…
 
 
En Malawifåtölj att krypa upp i. Får upp en bild i huvudet av sitta uppkrupen i den med en gammal telefon som på 90-talet. När man satt länge i telefon och pratade. När mobilen knappt fanns och man var tvungen att ringa någon när man ville prata. 
 
 

 Och så skrivbordet ska den finaste kalender ligga! Så himla fin! Hittade den inne hos Cirkusfabriken som har ett så otroligt fint sortiment av framförallt inredning, kläder och saker till barn. 

 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: