Hemma hos oss

En liten favorithörna i sovrummet

 
Åkte till en loppis idag som jag sällan är till. Letar efter ett nytt matbord men det verkar inte direkt vara det enklaste. Hittade i alla fall en hel del annat, ett par tallrikar, kryddburkar och en korall. Det blev en ganska tung låda som jag bar med mig in i bilen och när jag sen skulle kliva ur bilen så var det något som small till i ryggen och nu kan jag inte räta upp ryggen ordentligt. Är det ryggskott? Jag vet inte men ont gör det och inte särskilt praktiskt. Hoppas att det ordnar upp sig till i morgon. Kanske för mycket att hoppas på men hursomhelst, nu till min favorithörna i sovrummet. På hyllorna i sovrummet förvarar jag mina finheter, lite parfym och sånt. Mina klämmor till håret bland annat.
 
 
Ja, här ser ni. Det ryms allt från böcker till mitt lilla altare med fina saker. Korallen köpte jag med mig idag från loppisen. Smyckesskrinet i sten som jag förvarar mina tarotkort i, mina kristaller och stenar, favoritparfym, min nya fina kam och hårklämmorna. 
 
 
Älskar min nya kam, den är så glad. Inte så jäkla praktisk kanske, jag vet inte, jag har inte testat den ännu men det kommer väl en dag för det med. Blir i alla fall så glad av att se den, “it sparks joy”!

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: