Tankar och funderingar

Do more things…

 
Foto från Pinterest
 
På bloggfrontet intet nytt. Ja lite så. I ärlighetens namn så har jag varit lite vilse i min inspiration. Eller ja det har blivit lite överdos av inspiration och det bästa är att köra lite inspodetox. Det är något jag inte gillar, att bland alla fina bilder på instagram så blir det så att jag blir mättad och jag blir bara förvirrad. I huvudet försöker för tillfället att sortera upp vad jag vill ha, vad jag vill inspireras av och hur det ska kännas. Jag behöver ha en plan men absolut tillåtet att tänka utanför ramarna. Annars blir det ju tråkigt och för perfekt. Jag är en typisk kräfta, jag älskar mitt hem och jag älskar att vara hemma och därför är det så viktigt att jag trivs.
 
Nu har vi ju bott i huset i 10 år men vi har egentligen inte gjort så mycket. Vissa rum känner jag mig ganska nöjd med. De har en fin grund. Helt klar blir man förstås inte men jag vill att grunden ska sitta. Jag vill att den ska vara tidlös. Och jag börjar veta vad jag vill ha till rummen. Jag vill liksom ha lite kontroll på vad vi har, känna att de saker vi har används eller gör någon form av nytta om så bara för att se på. Det ska vara lätt att städa, tydligt var sakerna har sin plats.
 
Jag ska:
 
  • Rensa rummen på saker som inte används, är trasiga och inte kan lagas. ( Sälja, skänka)
  • Göra en skiss på varje rum och ett moodboard för att förtydliga stilen
  • Göra en tydlig plan på vad jag behöver i möbelväg ( loppis så långt det går)
  • Måla där det behövs bättringsmålas
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: