Hem till salu/Sålda hem

En ljuvlig prästgård i Gladsax

 
Finns det någon mer än jag som är sugen på att sälja det ni har och flytta till Gladsax på Österlen? Vilket otroligt fint hus. Älskar hus med många fönster. Det här egentligen mer än ett hus, det är ju faktiskt till och med en prästgård. Ja jag vill gärna bo i en prästgård. Ja tack. 
 
 
Med en pampig entré. 
 
 
Och hexagonformat stengolv. Som ljuset faller in vackert på. Ser ni?
 
 
Och serveringsgång. Jag behöver en sån. 
 
 
Brädgolv, spegeldörrar, gamla radiatorer och panel på vägg. 
 
 
Knarriga trappsteg
 
 
Det blommiga rummet som bara känns galet perfekt och som absolut skulle få fortsätta vara så. Gardinen i kombination med tapet liksom. Hey! Så snyggt!
 
 
Vackert golv!
 
 
Och ja, detta går ju jag igång på. Puffiga 80-tals gardiner som inte alls känns löjligt i detta rum. För mig iaf. Jag bara gillar det, romantiskt liksom. Jag har knappt några gardiner hemma då jag vill så mycket ljusinsläpp som möjligt men drömmer om längder med omtag och kappa men på rätt vis såklart. Ska se om jag kan googla fram en bild till er senare. 
 
 
Rum i fil. Say no more. 
 
 
Och, som grädde på prästgården. Ett extra litet hus som kan användas som gästhus. Med en sjukt fin Hortensia som sedan länge är gift med det där teglet. Prästgården i Gladsax var det alltså. 
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: