Blommor och trädgård

Veckans lista 18/19

 
Detta inlägg innehåller reklam.
 
 
Hittade en rutig duk som jag egentligen lika gärna hade kunnat hitta på loppis, men tycker att det gröna skulle passa så himla bra i uterummet. Men vart är den någonstans, beställde den för flera dagar sen? Och så snubblade jag in på den här sjukt fina liggfåtöljen på Bukowskis som är en DUX. Riktigt drömmig eller hur? Drömmer också om en bukett med hundkex eller röllika på bordet. Hittar inte källan till bilden men hittade den på pinterest. (säg till om du vet vart den finns eller vems det är.) Och så från Alvar Aaltos egna hem, en grön fin vägg tillsammans med så fin dörr i trä, förevigat av Katri Kapanen. Och ska man kanske byta ut sin tråkiga svarta baddräkt mot en grön med vita prickar kanske? 
 
 
En av de absolut skönaste månaderna på året är här, Maj. Vädermässigt ser det ut som att april var vårens guldkorn. Samtidigt som jag känner en massa hopp om livet och vad som komma skall så har jag svårt att slappna av. Hoppas att massagen i eftermiddag kan ge mig en avslappnad kropp. Känner min kropp vid det här laget och jag har blivit avsevärt mycket bättre på att stanna upp och säga att jag inte är okej, att jag måste få hänga med mentalt. Jag har lärt mig genom att förlora personer som varit viktiga för mig. Jag har bara det här livet, man ska inte behöva stå ut med saker. Man ska få må bra. Jag förstår såklart att allt inte kan vara roligt hela tiden och att det kommer dalar likväl som det kommer toppar. Men ingen tackar dig själv så mycket som din kropp när du tar hand om den. Jag har sett kollegor bli utbrända och jag är själv ganska duktig på att pusha mig till kanten, jag vinglar till och har tack och lov hittils lyckats vända innan fallet. Stolt över mig själv att jag inser det, och kanske lite mindre stolt över att jag närmar mig kanten. Men jag gör så gott jag kan. Men nu så, en massage idag och sen en mysig helg. Vill hänga i uterummet om det regnar ute. Plantera lite. Mysa med barnen. Leva i nuet. 
 
Trevlig helg allihopa!

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: