Blommor och trädgård

Tapet, frö och bok

 
Jag har köpt lite fröer men har inte börjat så något ännu. Jag måste ta tag i det snart. Jag har i alla tänkt ge mig på tagetes och eftersom jag inte gillar de klassiska i orange så har jag köpt Sammetstagetes som går i lite mer rosa toner. Kamomill är en blomma som jag tycker så mycket om och tänker att den kanske kan vara fina att torka. Påfågelblomster och ringkragen har jag köpt för att jag gillade hippiekänslan i dem. Kan vara fint med en eller två i en vild bukett tänker jag. 
 

Jag beställde hem ett tapetprov av Josef Franks Klöverblad från Svenskt Tenn. Tycker den är så otroligt fin. Gillar att den inte ser ut som alla andra tapeter som syns överallt just nu. En lugn bas och så två fina nyanser av grönt som är min favoritfärg. Och vem gillar inte klöver?
 
 
Har köpt boken “Saken med grejer” men har inte hunnit läsa den än. Det kommer nog tillfällen till våren eller sommaren. Kanske under semesterns lata dagar. 
 
 

Solen är tillbaka! Äntligen.

 
Bisou!

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: