Loppis och återbruk

Längtar tills vi pratar om Dahlior

Detta inlägg innehåller reklam
 
 
Om jag inte redan hade min älskade Filippa K kappa så hade den här ljusblå kunnat bli min favorit. 
 
 
 
 
Superfin soffa iklädd i “Lotus” från GP & J Baker ( påminner om något min mormor och morfar hade) och två hyllor som hade passat så fint hemma. 
 
Jag kommer att bli en så jäkla grym åldring. Jag är ju asgrym på att hitta alla saker som känns tantiga. Men så himla rätt alltså. Älskar det här! Ni vet saker man tyckte var döfult och dörtrist när man var yngre. Och nu så går det uppför en vad alla samtal mamma hade med mormor handlade om. Såklart lite ledsamt att man inte var med i alla samtal och Dahlior, men ändå så glad att man har förstått tjusningen med alla traditioner, hantverk, växter och andra gamla saker. Nu är det jag som försöker släpa med mina barn till blomaffären och loppis. Något de har på sin lista med saker de INTE vill göra i helgen. Längtar efter den dagen när de vill prata med mig om Dahlior. 
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: