Hem till salu/Sålda hem

Garverivägen 3, Tärnsjö

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto: Carlsson Ring

 
Hello! I live here! Precis så skulle jag säga, eller jag säger det nu. Precis som Carrie i Sex and the City när hon och Big spanade i den flådiga lägenheten på Manhattan. Det här är ganska långt från  Manhattan både visuellt och fågelvägen. Men “vill ha” känslan är nog densamma. Det var längesen jag såg något så personligt. Jag älskar det här hemmet! Man riktigt ser all kärlek som lagts ner i skapandet av detta hem och jag älskar avsaknaden av “rätt” prylar. Det är arvegods, det är loppis, det är hemmasnickrat och det är främst av allt genuint. Det är så befriande att inte se några inneprylar och jag ger mig själv en uppgift att försöka hitta en. Det går inte så bra. Huset är på 250 kvadrat och byggt 1905. Huset har såklart en syrénberså och fruktträd. Planlösning i klassisk sexdelad fil, det är spegedörrar och det är pärlspont, det är sittbadkar och det finns både matsal och bibliotek. Alltså wow! Lyckliga den som flyttar in här!
 
 

1 Comment

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: