Loppis och återbruk

Lördagens loppisfynd!

 
Dagens loppisbesök gav resultat! Jag tycker verkligen så mycket om att gå på loppis. Jag kan gå där och drömma mig bort och leta hur länge som helst. Det är så fint att det finns ett så fint intresse som är så snällt mot plånboken. Vad man än hittar på loppis så är det ju bra priser om man jämför med nytt. Och så mycket roligare. Idag fanns det så mycket fint. Så knäppt att varje gång man kommer dit så är det som att det mesta är nytt. Lördagen bjöd i alla fall på en massa fint. Ett gammalt bord med rutig vaxduk som jag tänker använda som ett blombord. 8 stycken kaffekoppar med fat “Birka” från Gustavsberg ( drömläge), en plåtburk från Nelsons kaffe, ett vitt krus med blå blommor, en så fin korg, en handvävd linneduk och så kanske den mest magiska allihop. 
 
 
Vasen från Arabia av Hilkka Liisa Ahola. Älskar vasen så himla mycket. Lagom stor och den är så fin bara som den är eller så tänker jag på sin höjd något grässtrå. Och visst ser vaxduken på bordet ganska fin ut för att vara vaxduk? Nästan som enbart tyg. 
 
 
 
 
Jag såg så mycket andra saker som jag inte köpte också. Ett gigantiskt blåvitt fat från kina, en superfin karmstol, ett fint sidobord med utdragsskivor, en supersöt docksäng, två fina överkast, en fin stol, ett runt bord och flera fina krus. Min räddning eller sorg ( hur man nu vill se på det ) är att vi inte har så mycket plats här hemma för så mycket möbler. Vårt hus är inte så stort, men vi klarar oss. Skulle behöva ge mig på en rensning och sälja av lite. Många fina saker som inte kommer till användning här hemma tyvärr. Hur gör ni? Säljer på tradera? Bloppis? Instagram?

1 Comment

  • Anonym
    2 juni, 2019 at 15:43

    Vilka otroligt fina fynd du gjort!

    Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: