Inspiration sommar

Sommaren är maxad på instagram

 
1. Byggnadsvård har fångat mitt intresse, speciellt målartekniker. @ovolin.fargbyggnadsvard har mycket fina bilder på både kulörer och gamla vackra huset på sitt konto. 2. @mortilmernee har fångat en vild bukett och ställt i fönstret. 3. Jag hade kunnat ta vilken bild som helst hos @agnesweidestam .
Vilken pärla! Så många sommarfina bilder. Tycker så mycket om känslan i hennes bilder. Enkelheten tycker jag så mycket om. 4. Katarina med instagramkontot @ettrumtill semestrar i husvagn. Älskar att man har en fin liten trappa till och de gamla solstolarna is to die for! Så fina!
 
 
Sommaren är maxad på instagram. Det njuts fullt ut i stugor, husvagnar, på stränder, i städer, vid eldar och under parasoll. Det finns ingenting som sommaren. Det är höga förväntningar, hela året har vi gått och väntat på att värmen ska komma till oss, vi ska vara ute, vi ska ha roligt och koppla av. Jag personligen försöker få till en mix av nyttigheter och roligheter. Det nyttiga ska innehålla vila, avkoppling på stranden eller svampletande i skogen, passa på att rensa ut hemma, skrapa en dörr, få undan lite saker som jag inte annars hinner med. När det gäller roligheterna så är det mer upplevelser som hamnar där. Göra saker tillsammans. Åka karusell, fiska krabbor, spela sällskapsspel, gå på museum och ha tid för varandra. Vara avslappnade och inte bry sig om klockan. Inte känna sig stressad att hinna med allt det roliga och nyttiga på två fjuttiga dagar i veckan. Jag önskar att livet var mer sommar året runt.
 
Två dagar, eller ja nästan tre dagar på min semester har jag haft hörlurarna på och lyssnat på pod samtidigt som jag har skrapat en dörr. Skrapa en dörr är rätt så jobbigt. Pilligt och tidskrävande. Men jag har njutit av varje sekund. Skönt att bara gå in i det man gör och fokusera på uppgiften. Har ni lyssnat på någon sommarpratare än? Stina Wolters sommarprat grep verkligen tag om mig, så otroligt ledsamt men fint. Carin Rodebjers stund i lurarna var fin den med. 
 
 
@linum_design inspirerar med sommar på sitt konto de med. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: