Mode

Klädinspiration

 
Detta inlägg innehåller reklamlänkar.
 
 
Superfin blå klänning från & Other Stories som skulle vara så fin till ett par mom jeans instoppade lite snyggt i ett par snygga stövlar. Men än så länge till bara ben, än är det för det varmt med jeans och stövlar. 
 
 
En fin klänning i linnemix som skulle vara fin att matcha till hösten med kappa över, stickat strumpbyxor och en slarvig sjal. Kanske till och med en snygg basker. Också från & Other Stories. 
 
 
Rutigt är så snyggt och en kavaj tycker jag känns som ett mönster som man kan ha länge. Färgen blå likaså. Snyggt till jeans men också till en plisserad lite kortare kjol. Också från & Other Stories. Jag hittar alltid så mycket i deras online butik. Feminint och chict. Önskar att butiken fanns lite närmare mig. Online finns ju men jag är inte så förtjust i att skicka fram och tillbaka. Jag vill dessutom kunna klämma och känna på saker. Jag tycker det är så sorgligt att nätet har tagit över nästan all handel. Det är såklart fördelar och nackdelar. Såklart fördelar att man inte behöver åka till huvudstaden för att få tag på speciella märken. Jag tycker om att uppleva, prova och känna på det jag ska köpa. Det drabbar ju hela klädbranchen och ja de flesta allra branscher. Butiker klarar inte sina budgetar, personal blir arbetslösa. Företaget jag jobbar på varslar och jag vet inte hur säker jag är. Kanske är de dags att göra något nytt? 
 
 
Från det ena till det andra. Den här blusen i kombination med de här byxorna och skorna! Så himla snyggt. Skorna MÅSTE jag spana in närmare. Älskar dem! Från Rodebjer. Såklart. Det här inlägg summerar vad jag är sugen på. Blått, brunt, offwhite, rutigt, stickat, naturliga material och klassiskt med en twist. Men ja, först vill jag tröttna på mina sommarkläder. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: