Loppis och återbruk

Jörgens loppis i Ausås

 
I lördags hade jag bestämt mig för att åka på Kvidinges stora idrottloppis. Jag var ganska taggad, precis i tid men stället var fullsmockat på två sekunder och jag såg gamla vackra skrivbord försvinna framför näsan på mig för ynka 40 kr. Serviser i blåvitt susade i väg och jag stod där som ett fån. Nä detta var verkligen inget för mig. Jag vill gå på en loppis i lugn och ro. Hyfsad lugn och ro i allafall. Och jag gissar att jag nog förmodligen aldrig kommer att göra några 40 kronors skrivbordsfynd då heller men då får det vara. Jag gav faktiskt upp ganska snabbt och googlade fram närmsta bästa loppis och fick upp Jörgens loppis i Ausås. En hyfsat stor loppis. 
 
Ordning och reda på produkt. Sånt gillar jag för då kan jag enkelt se vad som finns. En del loppisar delar upp det på färg och det är ju också bra. Jag brukar leta igenom det mesta ändå för även om jag gillar grönt och blått porslin så kan det ju faktiskt finnas något superfint i någon annan färg. Jag vill inte låsa mig vid en viss färg eller stil. Köper hellre med hjärtat och tror på att det man gillar det passar också ihop. Vad jag köpte? Nä det blev ingen loppislycka den dagen heller. Men ibland kan man bli inspirerad och man får idéer till annat. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: