Veckans lista

Veckans lista 2/19

Detta inlägg innehåller reklam
 
 
Zinnior, tänker att jag ska ge mig på en vild blandning av just Zinnior denna sommar. Eller ja tidigare än så om jag ska kunna plocka dem i sommar. Tycker om den här blandningen av rosa toner som går i allt från lax till fuchsia. Det fina är att det går att beställa en fin mix via Floret Flower som är fullt med inspiration med allt från små sköra luktärter till tallriksstora dahlior. 
 
 
Other Stories är vassa på klänningar tycker jag. Många fina varianter med olika snitt, färger och tidsepoker. Längtar så efter varmare tider när man ska svepa runt i långa klänningar. Just nu är det ju inte alls lika kul med vinterjacka och kalla ben.  Den här gröna gillar jag, den är som en liten flirt med 40 och 80-tal. 
 
 
Den här dagbädden hade faktiskt fått plats hemma hos oss. Faktum är att jag tror att den skulle bli ganska populär framför någon bra serie. Jisses så fin. Finns att buda hem hos Bukowskis. 
 
 
Frida har hittat fina skatter på loppis och det går faktiskt precis som hon säger att hitta riktigt fina böcker där. En stor fördel kan faktiskt vara att hitta böcker som inte alls finns kvar i produktion längre. Den där Henri Matisse boken hade jag gärna haft i min hylla. 
 
 
Supersnygg blus från HM i Lyocell, typ slutsåld. Så störigt, såg den för någon vecka sen. Handlar så sällan på HM nu mer, handlar kläder ganska sällan då jag försöker använda det jag har istället. Men någon gång bland när det dyker upp något som man verkligen vill ha så kan man ju slå till. Stort plus att den är tillverkad på ett miljövänligare sätt genom materialet Lyocell som är framställt av trä istället för bomull. Läs mer om Lyocell HÄR.
 
 
Foto: Esoft för Fastighetsbyrån

Veckans hetaste objekt på Hemnet kan möjligt vara Johanna Bradfords havsnära hem i Kullavik. Denna gång bär det av till barndomsstaden och det ska bli lika spännande som vanligt att hänga med i inredningsval. Den här gången bjuds det på rum som vi ännu inte fått se och lite nya vinklar. Jättefina bilder men tycker att det är aningen mycket kontrast och känns något kallt mot Johannas egna bilder som får huset att kännas så varmt och välkomnande. Hursomhelst. Ett hem som bjuder in till spännande budgivning. 

2 Comments

 • Lotta
  13 januari, 2019 at 12:09

  Lika inspirerande lista som alltid! ❤️ Önskar fig en fin söndag!

  Reply
  • Terese
   13 januari, 2019 at 16:24

   Tack Lotta! Och du är lika snäll som alltid =) Fin söndag till dig med!

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: