Loppis och återbruk

Vad loppis kan erbjuda i januari.

 
Vissa loppistillfällen hittar jag ingenting. Vissa gånger hittar jag massor. Det här är vad jag fick med mig hem idag. Ja minus krukväxten och krukan som den bor i. Dessa hittade jag i blomaffären på väg hem från loppisen. När jag går på loppis går jag helt på vad jag får för känslor. Vissa saker är ju fina och riktigta kap men inte för mig. Egentligen tycker jag att det mesta som går att köpa någonannanstans är lite tråkigt och ju nyare pryl desto tråkigare. Lite så. 
 
 
I dag sprang jag i alla fall på den här vägglampetten i tenn som jag tänker ska få sitta i badrummet. Riktigt vart vet jag inte, men det kommer bli mysigt att tända ett ljus innan man kliver ner i badet.  Hittade också ett förkläde i 100% linne som ska tvättas upp och sen ska det få hänga redo i köket. Och på bilden, också en parfymjasmin som släppts lös i en Bergs potter kruka som jag unnade mig idag. Fatet är ett loppisfat sen gammalt. 
 
 
Blev så peppad av de två röda ljusstakarna att jag inte ens märkte att de inte var likadana. Nåja 22:- styck känns som ett fyns oavsett. Fatet tänker jag blir riktigt fint med en riktigt god ost på och äggkopparna köpte jag till barnen som i och för sig vägrar äta ägg i kokt form men ja annars så har jag och Andreas en varsin när vi känner att vi vill äta ägg ur en gås. Boken talar nog lite för sig självt antar jag? En kok och inspirationsbok med vegetarisk mat. 
 
 
Guldkornet på denna loppisjakt får jag nog ändå säga är våffelgjutjärnet från Ankarsrum. Såg ett liknande i butik nyligen och det gick på strax över tusenlappen så mina hundrafemtio känns väl investerade. 

4 Comments

 • Anonym
  26 januari, 2019 at 20:20

  Älskar loppisar. Fina fynd

  Reply
 • Anonym
  27 januari, 2019 at 14:43

  Så bra fynd!

  Reply
 • Ebba
  28 januari, 2019 at 20:12

  Hittade precis din blogg! Så härlig, blir en ny favorit tror jag minsann.

  Reply
  • Terese
   8 februari, 2019 at 12:55

   Å vad roligt att höra! <3

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: