Blommor och trädgård

Blommor och Trädgård

 
 
 
 
Nej till tulpaner. Jag gillar egentligen inte tulpaner så värst. Jag går i prinip aldrig och köper en bukett. Jag sneglar varje vår men nä det är inte riktigt min grej. Visst jag kan väl uppskatta någon fransk tulpan eller tulpaner i rabatten. Och jag visst kanske kan det gå att styla till så jag gillar det men det är inte alls i närheten av pioner eller vallmo som verkligen är typiska tidstecken. Och det här med dagar gillar jag egentligen inte heller. Jag hade inte ens koll på att det var tulpanens dag idag ärligt talat. Jag går istället igenom min kategori Blommor och Trädgård som jag precis insåg är väldigt härlig och inspirerande från många årstider och platser. Och så drömmer jag mig tillbaka lite med de här bilderna från Julita gård. Mittenbilden och den mörkaste pelargonen, där har ni min absoluta favorit. 
 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: