Veckans lista

Veckans lista 9/19

Detta inlägg innehåller reklam. 
 
 
The Apartment inspirerar alltid. Den här lampan är så fin. Älskar bakgrunden som får lampan att synas ännu bättre. Jag hittade en lampfot på loppis förra helgen och har beställt en lampskärm från Svenskt tenn som jag hoppas passar. Håller tummarna att den dyker upp på närmsta ombud i morgon!
 
 

Nyligen fanns de här fina stolarna på Bukowskis superfina stolar av Baekmark. Superfin tavelvägg från en av mina favoriter på instagram, Louise med kontot @mortilmernee. Kanske den finaste fasaden jag har sett? Fotat av @helloiamnaz som också finns på instagram. Fint påslakan som känns som en ljuvlig hallonsorbé! Kanske till Hedvigs rum? Finns på HM Home och såg att de har 20% just nu på alla linnesängkläder. 

 
 
Somrig och ljuvlig klänning i så fint grön. Kanske den allra finaste gröna färgen. 
 
 
Hade inte de här fina skorna vara så himla fina till den gröna klänningen? Flätade i vegansk nappa med träklack. Snygga till ett par jeans också kan jag tänka mig. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: