Tankar och funderingar

Blandade tankar

 
Älskar Sebastians lampa med skärm. Tänker direkt tillbaka på när man var liten. Inte för att vi hade en sån. Men vi HADE kunnat ha en sån. För övrigt så älskar jag Sebastians blogginlägg som alltid är så fina och långa. Bästa är ju det HÄR inlägget. 
 
Jag är så trött just nu. Kroppen känns som fastgjuten i sängen och vill inte alls röra sig upp på morgonen. En kombo av att vara på jobbet hela dagarna och att inte hinna med att göra det man vill efter arbetstid gör att jag tyvärr sitter uppe alldeles för länge.  Ofta tills ögonen går i kors. Så svårt att hinna få in det där man vill/behöver göra efter att barnen lagt sig. Och hur hinner alla ha så städat hemma? Hur gör man för att kunna balansera?
 
Trött på att gå in i webshoppar där allt är så svinigt dyrt. Klickar in och kollar efter nyheter och hittar ständigt svindyra prylar. Pratar inte en lampa på 3000kr utan 30 000kr. Vem köper sånt? Och varför har det blivit sån status med svindyra saker? Behöver motsatsen till billig skit bli svindyrt bara för att det är hållbart och värt att investera i? Är så ofantligt trött på det att jag faktiskt uppskattar det motsatsen ännu mer. Men det rätta svaret är ju såklart L O P P I S. Auktioner, arv och blocket. 
 
 
P3 Historia, min nya favoritpodd! Känner mig som ett proffs nu på kungligheter som Cecilia Vasa och Marie Antoinette. Hade bara önskat att de svenska regenterna hade kommit i ordning så det hade varit lite enklare med tronföljden. Kanske hade varit lite enklare också om inte alla hette typ Gustav, Erik eller Karl. Ska dessutom finnas en podd som heter Historierummet som riktar sig till barn mellan 9-13. Önskar att jag hade haft en sån att lyssna på så hade jag kanske tyckt att historian var lite roligare. 
 
Jag skulle egentligen ha lagt upp en veckans lista men den blev alldeles för tunn och tråkig så jag ska finslipa den lite. Tycker ni den är bra förresten? Eller känns den likadan hela tiden? Svårt med respons på bloggar nu för tiden. Men ja, vi kanske kan säga så här då, att om ni gillar inläggen så klickar ni i gilla under inlägget? Okej?
 
Jag skulle behöva några kompisar som tycker om inredning och loppis och sånt. Jag är ju kompis med både alla möjliga ( i fantasin). Typ Elsa Billgren. Fast hon vet inte om det riktigt. Men hon ger mig i alla fall en massa goda råd hela tiden i sin blogg. Det kanske är hennes undermedvetna. Synd att det inte finns brevvänner som när man var liten. Skicka brev med sån lite söt doft och fint papper. Eller så får jag lägga ut en annons. Istället för promenader med hunden så slänger jag in , gillar att spana i Köpenhamn, gå på loppis och prata i timtal om inredning. Gillar inte ordet inredning egentligen. Låter så stelt. Som jag gillar stenar. Typ. 
 
Nu har det blivit som jag sa innan. Ögonen går i kors. Äntligen fredag i morgon och sova länge på lördag. Egentligen hade jag tänkt gå på ett yogapass på lördag kl 9 men jag kanske tänker om där. Jag har faktiskt aldrig yogat ens. Tänk så sticker jag dit klockan 9 och skippar en låååång sovmorgon och så blir det som när jag skulle gå på Zumba. Trodde det var någon slags afrodans, tänkte att det kan väl inte vara så svårt. Och så hamnar jag på värsta proffs dancet. Jag smet ut i drickapausen och gick till mina vikter i stället. 
 
Slut på meddelandet. 

6 Comments

 • Veronica
  22 februari, 2019 at 18:38

  Helluuuu! Eventuell loppisvän här! Har just inga vänner som gillar skrot på samma vis som jag själv. Vars bor du? 😀

  Reply
 • Victoria Glosemeyer (Baraförattjagvill )
  24 februari, 2019 at 18:41

  Älskar listor, älskar gammalt, nött och vintage! Också less på allt svinigt dyrt!
  Undrar också, var bor du? Jag bor i närheten av Uppsala!

  Reply
 • Isabell
  26 februari, 2019 at 14:13

  Hittade hit via vår gemensamma låtsasvän Elsa. Tyckte om dina loppisfynd så. Blev så glad av att komma in hit för det kändes som att vi redan kände varandra. Jag gissar ätt vi bor många, lång mil från varandra. Men här slår jag följe, följer med på dina virtuella loppisrundor och låtsas att jag varit med på alltihopen. Så mycket fint du bjuder på här inne på din blogg.

  Kram, Isabell

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: