Badrumsrenovering

Badrummet

 
Här i förgrunden kan ni se tapeten som jag fick upp alldeles själv. Skam den som ger sig. Det var faktiskt väldigt enkelt och roligt att tapetsera så nu har jag fått blodad tand och vill tapetsera mera! 
 
 
Takduschen som har legat i en låda sen i april är äntligen uppe. Så skönt att kunna duscha igen, hemma! Takduschem kommer från Tapwell och är så fin. Kanske inte det mest bekväma duschmunstycket men absolut det finaste jag kunde hitta som passade oss. 
 
 
Badkaret från Sanova är ett sittbadkar och det var något vi verkligen ville ha. Inte det optimala för barnen att leka i men de är snart så pass stora att de inte vill plaska runt där på samma vis. Det är så mycket lättare också att sitta i ett badkar än att ligga i det också. Det är ganska högt så man får ha en liten pall när man ska ta sig i. 
 
 
Och så har vi hatthyllan som jag byggt ihop själv. Superlätt. Jag köpte konsoler och hyllplan på närmsta byggvaruhus, skruvade fast krokar från Byggfabriken och så målade jag hyllan i samma färg som det stora skåpet. 
 
 
Det stora skåpet har fått komma in från garaget och den stora korgen har fått sin plats. Det är inte helt klart än, en lampa från byggfabriken ska upp, en spegel som jag hittade i dotterns rum ( hoppas att jag får ta den, måste dubbelkolla det ) , ännu en handdukshängare, någon snygg tvättkorg och så en kruka till det lilla trädet som jag köpte häromdagen. Ja just, golvet och väggarna har fått ny färg och klinker. Färgen på väggarna heter Tidlös och kommer från Jotun och golvet är ett Terazzogolv från Italien. 
 
Ligger just nu på ett hotellrum då jag är i väg på jobb med att öppna en ny butik. Skönt med lite effektiv bloggtid på kvällen, slötitta på en serie och förhoppningsvis somna tidigt ikväll. Ska snart slå igen datorn och bläddra lite i nya Elle. 

4 Comments

 • COUNTRYWIFE
  22 september, 2018 at 21:05

  Vad fint du har det!! Superfint kakel i duschen. 🙂

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda lantlivsblogg

  Reply
 • Annika
  23 september, 2018 at 20:25

  Hej. Oj, vilken fint kakel ni har i badrummet. Vad heter det?

  mvh Annika

  Reply
  • Terese
   2 oktober, 2018 at 23:48

   Tack! Det är en slags Terazzo

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: