Inspiration Badrum

Moodboard badrum

Detta inlägg innehåller reklam.

Vi har planerat renovering av både badrum och vår toalett. Jag har ju oftast ganska klara bilder i mitt huvud hur JAG vill ha det men vi är ju två om att bestämma. Eller ja, snarare fyra stycken. Barnen vill hemskt gärna ha ett badkar och det vill jag med. Men för att få ihop det så bra som möjligt och för att visa mina idéer för Andreas. Det ska ju kännas som vår stil och inte bara min för att jag är den som är inredningsintresserad. Mina tankar går åt sittbadkar eftersom jag tycker det är ganska obekvämt för huvudet i ett vanligt badkar. Men jag måste provsitta och innan det hitta en leverantör som har fina badkar. Jag tänker kakel i halvförband, klinker i sten, något i trä som bryter av (har jag berättat att vi har takbjälkar i vårt badrum?), någon grön växt, rostfri metall och fokus på detaljer. Tanken är såklart att det ska vara hållbart i både stil och material utan att dra i väg för långt ekonomiskt.

Bilder: Pinterest och Byggfabriken.se

Badrumstextilier från Dirty Linen som jag med lite is i magen kanske kan fynda HÄR. Gillar den blå kanten som känns lite lyxig. 

Det var många år sen vi la pengar på badlakan, duschhanddukar eller handdukar. Det var nog runt 2006 vi köpte ett gäng på Hemtex som faktiskt har hållt otroligt bra. Det är först nu tio år senare det börjar bli slitna och det är ju inte så konstigt. Jag gillar att inte ha massor av badhanddukar i skåpen utan vill verkligen använda det vi har. Mycket och ofta. Hamam badlakanen använder vi när vi åker till kallis och bastar eller vi vill packa lätt till stranden. Hemma vill jag dock ha en i frotté och gärna inte för tjock, och dessutom måste den dra åt sig vatten bra.

Tambur har många fina produkter i bra material som jag vill ha omkring mig i ett badrum. Natursvamp, trä, tagel, glas, emalj och sten.


Med badkar öppnar sig ju också en helt ny värld. Badsalt från L:A Bruket, avslappnade stunder och säkert en massa annat som jag inte kommit på ännu. Men tanken på att kunna slappna av i ett varmt badkar gör mig alldeles lycklig. Egentligen borde vi ju kunna ha köpt ett badkar för länge sen men vi har ju egentligen inte riktigt vetat förrän nu hur vi ska göra med badrummet och placering av dusch och så vidare.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: