Mode

Ny klänning och fredag

Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Hej!

Så många som tittat in i dag och igår! Roligt! Jag gissar att min vän Julia har ett finger med i spelet där. Dagarna i februari har rullat på som vanligt och snart så är det mars. Och i slutet av mars kommer påsken väl? I alla fall så är det skönt att våren snart är här och så skönt att få plocka undan allt vinterstök. Lite mer hopp i livet. Våren är verkligen hopp och förväntan för mig. Jag plockar undan en del hemma och rensar för att kunna vara ute mer när solen kommer. Klänningen på bilden ovan har jag precis köpt och tänker att jag ska ha den på så fort det blir lite varmare. Tänker mig över 10 plusgrader i alla fall. Gillar den här prickiga också.

Men ja, nu är det helg och ikväll blir det gott från havet. Ostron som aptitretare! Finns det något bättre? Och så har vi hela två kilo musslor som vi ska äta till hemmagjord pommes och chipotle bearnaise. Verkligen ett lyxigt middagstips som passar perfekt på helgen och musslor är ju oftast billigt. Nu ska jag fortsätta på min ljudbok och städa undan det sista innan jag ska ta helg på riktigt.

1 Comment

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: