Mat och Bak

Något rött att använda efter jul

Detta inlägg innehåller reklamlänkar
 
 
 
Helst av allt skulle jag fira jul i pyjamas men det blir ju lite konstigt när de alla andra klär upp sig så ibland får jag lägga manken till och klä upp mig. Den här klänningen påminner väldigt mycket om den somriga varianten som jag fick av Andreas i födelsedagspresent. Men jag tycker nog att båda två passar fint att ha året runt. Viktigt att tänka så tycker jag. Åtminstone att tänka att det är något man vill plocka fram varje jul eller varje sommar istället för att det är en sak som bara ska gälla den här säsongen. 
 
 
Min vän Julia har lagat knäck. Så gott. Jag har lite taskigt med tålamod för att fylla så där många formar men jag tror att jag ska ge mig på att göra polkagriskolor a la Pärlans istället. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: