Övrigt

Funderingar

 
 
 
 
Ligger nerbäddad i soffan (igen) med hosta som bitit sig fast i lungorna och med tufft med andningen. Känns lite dumt att ligga så mycket still när det är saker som ska göras men det är ju sällan det blir bättre av att stressa runt när man är sjuk. I går hade jag feber och jag vaknade klockan 11.20 idag. Ligger i soffan och lyssnar på ljudbok och är helt fast. Lyssnar på Sandmannen av Kepler och det är riktigt spännande. Lyssnade på Eldvittnet förra veckan och den var också bra. Ljudbok passar mig så mycket bättre än böcker eftersom jag kan lyssna när jag sorterar tvätt, städar, badar eller kör bil.  Bra att öva på att se inre bilder och arbeta med sin fantasi tänker jag också. Så det inte bara blir skärmar med Netflix och HBO. 
 
Passar på att bläddra i lite tidningar. Tänker lite på framtiden och att jag vill göra så mycket med bloggen men det är så svårt att hinna med när man jobbar heltid? Hur gör ni andra? Svårt att hinna med att fota när ljuset är som bäst när man är på jobbet. Tänker på vad jag egentligen vill göra, känns som att livet har fastnat i ett hjul, samma sak hela tiden. Behöver förändringar. Stora och små. Jag måste våga mer. Gå utanför boxen. 

2 Comments

 • Åsa
  6 december, 2018 at 23:32

  Jag jobbar också heltid och bloggar. Jag brukar fotografera mycket på helgerna sådär så jag har till ett par tre inlägg under veckan. M.v.h Åsa

  Reply
  • Terese
   13 januari, 2019 at 16:25

   Ja det är smart! Just nu får jag dock inte till det med ljuset. Längtar efter ljuset och våren! Och värmen!

   Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: