Barn

Lite instapics från sommaren

Detta inlägg innehåller en reklamlänk 
 
 
Man kan aldrig ha för många leoprintade kjolar va? Älskar båda. Båda kommer från Gina Tricot och har bara som hastigast dykt upp online för att försvinna lika snabbt. Verkar som att leopard är hett hett hett. Dock går det att hålla utkik via nätbutiken när och om de dyker upp i butik. Den plisserade  (reklamlänk) är den senaste. 
 
 
Plockade några Dahlior som fick bo i en loppisfyndad vas. Det konstiga är att jag bara minns att jag beställde en av dem. Jag kanske har fått fel färger i min order. Eller så blir de olika beroende på jord, vatten och värme?
 
 
Sommarflicka bland klipporna vid Rörtången 
 
 
Ibland när man är på Liseberg så kan man hitta små små korta stunder då man kan njuta av lite blommor
 
 
Bland hästhagarna vid Strömsholms ridskola
 
 
Gav mig på danska Elle och Elle decoration. Kan tillägga att jag tittade mest på bilderna. Något läste jag men det gick inte direkt snabbt. 
 
 
Söta tjejer med bananväskor. Redo för glass och som när bilden togs precis har stått ut med att kolla in växter på stora plantskolan. Det slutade med att jag fick åka tillbaka dit med mamma och titta i lugn och ro. Jag har dock full förståelse. Jag tyckte inte om att följa med och titta på blommor när jag var liten. Däremot hade jag nog älskat den där bananväskan. 
 
 
Och så har vi funderat så det knakat på kakel och klinker. Valde mellan det ljusa och det mörka på bilden. Det blev inget av dem. Det blev ett annat. På måndag drar renoveringen igång. 
 
Ja det var lite småglimtar från insta.. Nu är jag tillbaka till verkligheten på jobbet igen men dagarna springer i väg. Och vädret är fortfarande härligt och dagarna är varma även efter jag slutat för dagen. Jag har hunnit med så mycket i sommar! Sett Finska skärgården, besökt Danmarks riviera, målat väggar, burit ut badkar och målat om ytterdörrar, badat fler gånger än någon annan sommar, samlat kattguld med barnen, förklarat krig mot bladlössen som ätit upp nästan all Aster och Rosenvial. Jag har varit i Mölle, jag har lämnat en massa saker på loppis, läst en bok och monterat ner alla garderober. Redan jobbigt med badrumrenovering ( speciellt när man inte har mer än en dusch) eftersom det även inkluderar alla garderober i hallen utanför. Så just nu lever vi lite trångt. Vardagsrummet är fullt med lådor där vi alla har en varsin låda med kläder, samt en klädställning för hängade kläder som klänningar och skjortor. Och en låda med handdukar, en med påslakan och en med städprylar. Men den som väntar på något gott.. 

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: