Färg och tapet

Tapet och choklad

Så himla fin idé att använda sin just nu snyggaste tapet som omslag på en smarrig chokladkaka. Jag ska erkänna att jag faktiskt inte kunde låta den ligga särskilt länge innan jag smakade. Jag gillar också den andra tapeten och känsla av vattenfärger. Framför allt är jag superförtjust i den starka blå färgen.

Fick ett så fint pressutskick från Sandbergs häromveckan. Jag tycker verkligen om den mönstrade tapeten med de gröna bladen och rosavita blommorna. Var tvungen att testa till mina rosa linnegardiner och de blev en helt perfekt kombination.

Kollektionen heter Oas och bjuder såklart på ännu fler tapeter och färgställningar än vad jag visat här. Kolla in på Sandbergs  tapet. 

 

5 Comments

 • Christin - Midis
  5 september, 2017 at 20:59

  Mm åh så fina!! Men måste erkänna att jag gillar den med det blåa väldigt mkt. Finns det något namn på den? 🙂

  Reply
 • Odds & Ends
  7 september, 2017 at 21:39

  Kollektionen heter OAS =)

  Reply
 • Odds & Ends
  7 september, 2017 at 21:41

  Lo Multi heter just den du gillade. Kolla in Stine Multi också =)

  Reply
 • Jessica
  9 september, 2017 at 09:52

  Wohooo! Helgen är räddad! Älskar det du lyfter fram här på bloggen. Du får mig att vilja våga mer liksom ?

  Reply
 • Odds & Ends
  9 september, 2017 at 12:54

  Men å så roligt att höra! <3

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: