Blommor och trädgård

Dahliadagen på Sofiero

Hej!

Efter barnens friidrott idag så styrde vi mot Sofiero som hade säsongsavslutning vilket innebär att man kan plocka sin egen bukett med Dahlior. Längst ner ser ni min bukett. Jag ångrar mig såklart. Jag borde ju ha köpt mer. Men jag fick beslutsångest när jag stod där och så var jag ute i lite senaste laget. Jag hade tänkt göra en bukett likt den på första bilden som stod vid entrén, men vissa sorter var slutplockade. Men ja jag är nöjd i alla fall. Min erfarenhet av Dahlior i vas är att de vissnar ganska snabbt ändå. Jag hade behövt ha med mig en mästare på just den här sorten kanske. Typ Weronica. Hon är nog den jag vet som kan mest. Missa förresten inte att kolla in hennes blogg om ni vill frossa i ännu mer Dahlior.

3 Comments

 • Weronica - Living by W
  17 september, 2017 at 18:17

  Det hade varit trevligt att gå där med dig! Vackra bilder du bjuder på – så lyxigt att få kombinera fritt med många olika sorter. Härlig tradition att avsluta säsongen med bukettplock. Tack för länk!

  Reply
 • Nilla Tankebubblor
  17 september, 2017 at 20:04

  Härlig bukett!

  Reply
 • […] Mer dahlior i Lottas vackra inlägg på Think Organic från Dahliadagen på Sofiero. Även fint inne hos Odds & Ends. […]

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: