Mode

Beach outfit 2017

Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Eftersom jag redan har två svarta baddräkter ( varav den ena sjunger på sista visan) så är jag sugen på lite färg. Och eftersom det blir en hel del sol och bad i sommar så behöver jag investera i en ny. Denna tycker jag är galet snygg. Kommer från & Other Stories

Och matcha med en lite längre skjorta som kan slängas på lite snabbt om man vill känna sig lite mer klädd om man ska springa till kiosken och köpa glass. Ett klassisk vit skjorta passar till alla stilar. Bra investering med andra ord. Finns på Gina Tricot. 

Samma sak med jeansshorts. Håller i många år och funkar också till många olika stilar. Ett bra spartips både på pengar och miljö är att klippa av ett par jeans som kanske skulle skänkas eller kastas. Eller om man kanske föll för trenden med sjuttiotals utsväng och inte trivdes. Perfekt att klippa av. Men har man inget klippmaterial så kan man köpa de här fina på Gina Tricot. 

Och så älskar jag de här hamam handdukarna från Ticking Stripes. Perfekta att packa med sig. Väger ingenting, torkar snabbt och är supersnygga. Perfekta att packa med sig utomlands om man vill få plats med mer kläder.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: