Hem till salu/Sålda hem

Munkgatan 3 i Malmö

I den här trerummaren på Munkgatan i Malmö bor just nu ett par gamla vänner till mig. Dags för hus så nu säljer de sin superfina lägenhet på 80 kvm. Och ja ni ser ju själva, fiskbensparkett, gamla fina fönster, fina kulörval och fina detaljer som behåller den genuina känslan.

Härligt ljusinsläpp med stora fina fönster och gamla fina element.

Fina garderobsluckor som lyfter och ger liv i det enkla rummet. Fint! Och den där väskan vill jag ha!

Och lillflickans rum. Ser ni väggkulören? Så fin!! Snyggt matchat med både mysig matta, brädgolv och sänghimmel.

Och den där hallen skulle man ju vilja kliva in i varje dag efter ett slitigt arbetspass. Älskar dörren! Och brevinkastet!

Snyggt kök med marmor och stilrena luckor. Spisen är ju så snygg. Har en likadan själv och jag älskar gasspis.

Ja, ni ser ju själva. En riktigt pärla mitt i Malmö. I ett hus byggt 1929.  Så synd att vi inte får plats eller bor i Malmö. Och jag skulle nog sakna min trädgård. Men ändå. Är du nyfiken på objektet? Kolla in HÄR.

Foto: Fastighetsbyrån Malmö

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: