Resor och utflykter

Vykort från Korfu

Korfu stad från havet sett. En rejäl åksjuketablett så kunde jag också njuta av utsikten.

Jag tog såklart med mina finaste handdukar på resan. De smalrandiga köpte jag förra året och i år blev det den snygga i art deco grön. Å vad jag tycker om dem. Kommer från Ticking Stripes.

Skönt utehäng på Korfu.

Fikonträd, Olivträd, Citronträd och Mullbärsträd. Vilken lyx att ha sånt härligt i sin trädgård.

Hej!

Vilken resa hem alltså. Planet lämnade Korfu 04.00 i morse och jag kunde inte sova en blund innan det. Kanske en halvtimme totalt på planet och sen två timmar när jag kom hem vid klockan 9. Så snart är det dags att gå och lägga sig. Är så trött men också så fylld av idéer. Jag känner ett sånt behov att fixa här hemma. Jag vill rensa och fixa. Så den här veckan när Andreas jobbar så ska jag passa på och rensa och åka med saker till loppis. Jag skulle också behöva se över en del saker som jag skulle vilja sälja. Å! Det är så nyttigt för själen att åka hem ifrån i två veckor och bara sola och bada och faktiskt bli nästan lite uttråkad. För vilken uppskattning av hemma det blir. Jag har myst hela dagen och nyfiket spanat in alla mina växter både inne och ute. Det är så härligt att ha lite mer energi. Nu ska jag ta tillvara på den.

2 Comments

 • Emma T
  9 juli, 2017 at 18:49

  Visst är det himla bra att vara hemifrån ett tag?! Ögonen ser liksom på nytt när man kommer hem igen.
  Lycka till med rensning ?

  Reply
 • Odds & Ends
  11 juli, 2017 at 18:14

  Otroligt effektiv!

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: