Barn

Ett bra beslut.

Tänk att solen kan få färger att se så olika ut. Båda bilderna är tagna i samma rum men i olika delar av rummet. På den första bilden mer grön och på den andra mer grå. Påslakanet köpte jag härom veckan och jag tänkte att det skulle passa så bra i Signes rum. Men tji fick jag. Ja grejen var att jag beställde ett rosa och ett blått och tänkte att Signe kommer säkert vilja ha det rosa och Hedvig det blå. Men det blev bokstavligen krig om vem som skulle ha det blå.Över vapenvila kom vi gemensamt fram till att efter tvätt så byter man så får man testa båda. Ett bra beslut tycker jag.

2 Comments

 • Anna
  22 januari, 2017 at 22:54

  Sött påslakan! Vart är det köpt? Du tar så fina bilder!
  //Anna

  Reply
 • Odds & Ends
  24 januari, 2017 at 21:37

  Ja visst är det fint?! Det kommer från HM =)

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: