Inredningstips

Toner i brunt

Detta inlägg innehåller reklam

Måste åka och köpa färg i veckan. För att jag tror att jag kanske hinner måla på söndag! Ingen färgglad palett direkt men jag är riktigt nöjd med kulören jag testade mig fram till.

Superfina lyktor från Tell Me More åker rakt upp på min önskelista. Finns inte i sortiment än men går att beställa HÄR.

På lunchen var jag inne på Filippa K en sväng och klämde på denna fina tröja i 95% ull och 5% cashmere. Den var lite i dyraste laget men jag måste in och titta lite till tror jag. Gillade den HÄR också.

Aeosop har en nyhet i sortimentet som jag är nyfiken på. En rumsdoft som kommer i olika varianter.

Den heter Black cork, men visst kan den väl gå lite under mörkbrun? I alla fall så tycker jag att den är otroligt fin och jag skulle behöva en anslagstavla nu när den gamla gjort sitt. Denna är av märket Low Key och kommer från Grandpa. 

Granits linnekuddar tycker jag är så himla fina!

2 Comments

 • Maria/Husligheter
  1 september, 2017 at 12:28

  Ah, vi tänker lika – bloggar om brunt idag jag med! Väldigt fint inlägg, jag har också fallit för anslagstavlan från Low Key och är väldigt sugen på Granits kuddar!

  Reply
 • Odds & Ends
  4 september, 2017 at 18:56

  Ja, måste kolla in den där anslagstavlan. Men först ska jag måla om väggarna i sovrummet. När jag nu ska hinna med det, haha.

  Reply

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: