Inspiration Kontor

Inspiration till kontoret

Foto: Jonas Ingerstedt

Naturliga mjuka färger är det jag inspireras mest av just nu. Vita nyanser åt de beiga hållet, naturligt linne, handgjort papper, brända röda toner och en konstnärlig känsla.

Pennvässare från Housedoctor.dk

Barnen älskar sina färgpennor och att ha en sån här pennvässare hade sparat tid eftersom vi letar efter de där små pennvässarna överallt och dessutom slippa det där skräpet som blir kvar efteråt. Och så är den ju fin också.

Foto: Artilleriet.se

Fin vas att samla pennor eller penslar i.

Foto: Granit

Mappar! Jag älskar mappar! Ni vet när det kommer papper som bör sorteras in i pärmar. Jättejobbigt. Fast egentligen inte. Med en mapp så slipper man hålla på med hålslagare och bara snabbt in i mappen. Ännu enklare.

Hej!

Nu har jag äntligen hittat min nyans och kulör som vi ska ha i sovrummet. En perfekt greige. Vi har dock en intensiv vecka här hemma så jag hinner nog inte måla förrän tidigast söndag. På lördag fyller Signe 6 år och jag ska besöka den stora trädgårdsfesten.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: